NetEnt Rock

Rock og gambling går som hånd i hanske og de virkelig ikoniske musikerne og bandene har alle blitt hedret med sine egne spilleautomater, som er å finne på utallige casinoer på nett. Vi har allerede omtalt hvordan NetEnt i 2016 hedret et av de største rockebandene gjennom tidene, Guns N Roses, med en fenomenal automat som sikret dem prisen for årets spilleautomat samme året.

Det er dog ikke den eneste gangen den svenske utvikleren har latt seg inspirere av store band og musikere. Guns N Roses-automaten var nemlig bare den første automaten av en trilogi med automater som NetEnt ga navnet NetEnt Rock. Guns N Roses-automaten var den første og ble gitt ut for å feire både bandets 30-årsjubileum og NetEnts eget 20-årsjubileum. Man kan knapt feire et jubileum på en bedre måte, men NetEnt, hadde ikke tenkt å gi seg med rock så lett. Ikke lenge etter lanseringen av Guns N Roses-automaten var de igjen klare med rocka automater som fans over hele verden kom til å trykke til sine bryst.

Motörhead

Skal man virkelig hedre de store innen rock, kan man bare ikke komme unna Motörhead. Bandet, som ble grunnlagt i England av bassist, sanger og låtskriver Ian Fraser “Lemmy” Kilmister i 1975, ville gjennom 40 år prege rocken på en helt egen måte. Da NetEnt bestemte seg for å hedre Lemmy og resten av bandet med en spilleautomat, ble resultatet en av de aller mest hardtslående automatene noen gang. Motörhead er tross alt bandet som ga oss klassikere som No Sleep til Hammersmith, Ace of Spades, Over the top og St. Valentine’s Day Massacre.

Automaten, som er satt på en bakgrunn av en scene, spiller bandets største hits mens man spinner seg til den ene store gevinsten etter den andre. Dette er en nydelig hyllest til en musiker som forlot oss bare noen få måneder før automaten ble lansert. Lemmy var, som grunnlegger av bandet, også det eneste faste medlemmet gjennom mer enn 40 år og han har personlig gjort mer for rock som musikksjanger enn noen annen musiker noen gang vil kunne måle seg med.

De siste 10 årene av bandets aktive karriere, hadde Lemmy med seg gitarist Larry Wallis og trommeslager Lucas Fox. Selv om dette er det lengste Motörhead noen gang hadde de samme medlemmene, er det mange fans som fortsatt mener at den originale besetningen med “Fast” Eddie Clarke på gitar og Phil “Philthy Animal” Taylor på trommer som var det eneste ordentlige Motörhead. Motörhead blir ofte omtalt som en forløper til det man kaller “Den nye bølgen” av britisk tungmetall som vokste frem på slutten av 1970-tallet og tidlig 80-tallet. Bandet er for lengst gitt en plass i Rock and Roll Hall of Fame og denne automaten vil sørge for at også nye generasjoner blir kjent med en av de absolutt største stjernene innen rock noen gang.

Jimi Hendrix

Det er ingen lett jobb å skulle plukke ut bare tre band og musikere når man skal lage en serie med rocka automater, men NetEnt gjorde glimrende jobb og avsluttet trilogien med den musikeren som trolig etterlot seg det aller største savnet da han gikk bort så altfor tidlig. Jimi Hendrix har inspirert generasjoner av gitarister og alle er skjønt enig om at musikken som vi kjenner den i dag aldri ville vært den samme uten Jimi. Få, om noen, musikere har hatt en slik innvirkning på rocken som det Jimi hadde, både før og etter hans tragiske bortgang. Jimi har vært hedret på mange måter gjennom årene og du kan finne gamle automater som er inspirert av ham, men ingen kan måle seg med hva NetEnt leverte.

Dette er en 100% psykedeliske automat, som på en glimrende måte gir alle spillere den fulle Jimi Hendrix-opplevelsen. Man blir transportert bort til en enklere tid hvor rock var i sin spe barndom og alle var på søken etter de store svarene. Med denne automaten beviser NetEnt hvorfor de er en av de aller viktigste spillutviklerne de siste 20 årene. Dette er en gripende og flott automat som formidler Jimis største hits i et helt nytt medium.