RockStar Slot-anmeldelse

I spilleautomaten RockStar så kan du ikke bare nyte av rockemusikk, men også av en spilleautomat som har masse kule effekter. To forskjellige bonusspill og heftige symboler er bare noe av hva som venter deg i dette spillet som er laget spesielt for alle som elsker rock, eller som liker å spille Guitar Hero, da det er fra dette spillet at spillutvikleren har hentet inspirasjon for et av de to bonusspillene som du finner i RockStar.

Slik fungerer spillet

Spillet er bygget opp på en konsertscene (til forveksling lik Momentium) og det er stativene som skiller de fem hjulene fra hverandre. Hvert hjul har tre symboler i høyden, og totalt så er det 30 gevinstlinjer i spillet, som alle går fra venstre til høyre. I spillet så finner du ni forskjellige symboler, pluss to wild symboler og to bonus symboler.

Wild symbolene i spillet er en gull plate, og en platinum plate. En gull plate vil multiplisere din gevinst med 2, mens en platinum plate vil gange din gevinst med 5. Får du derimot disse to sammen så blir gevinsten multiplisert med hele 10.

I spillet så kan du selv velge hvor mange gevinstlinjer du vil spille på, men da de store gevinstene ligger i bonusspillene så kan det lønne seg å spille på enten alle gevinstlinjer, eller ihvertfall på de fleste. Myntverdien kan du også selv justere etter eget ønske, og alternativene strekker seg mellom myntverdi på 0,02 og 1,00. I tillegg så kan du også selv velge hvilket av de fem nivåer du vil spille på, ifølge bransjenettstedet CasinoBanditten.com.

Guitar Hero Bonus

Når du får minimum tre konsertbilletter på en vinnende linje så aktiverer du bonusspillet. Dette bonusspillet er laget slik som det populære spillet Guitar Hero, og det er her om å gjøre å treffe de 20 notene når de kommer susende nedover som enten rød, grønn eller blå. Hvor mye du vinner er avhengig av hvor mange noter du treffer. Som et tips så kan denne anmelder melde om at dette er lettere med en mus enn hva det er på touchpad fra en laptop, selv om dette så klart også er mulig.

Epic Solo Bonus

For å få en Epic Solo Bonus så må du få minimum tre røde gitarer på en aktiv gevinstlinje. I motsetning til i den andre bonusen så er det ikke noe du selv må gjøre her, da det er selveste legenden Slash som står for utdelingen av gevinstene her. Mens han spiller et lite riff på gitaren så deler han også ut tre gevinster, ved å gjøre om noen symboler til tilfeldige gevinster med tilfeldige beløp.

Konklusjon av Rockstar test

Hvis du liker å spille og vinne på spilleautomater og i tillegg liker rockmusikk, så er dette spillet virkelig noe for deg. Med flere gode funksjoner og bonusspill så er dette et spill som kan passe alle type spillere. Det som vi liker best med dette spillet er bonus funksjonen hvor du selv er med og bestemmer hvor mye du vinner, etter hvor mange noter du greier å treffe. Denne type interaktive bonuser er alltid et spennende moment i enhver spilleautomat, men som tidligere nevnt så er dette langt lettere med en vanlig mus, enn hva det er touchpad, da det kreves at du kan bevege musen raskt mellom de forskjellige fargene. Å spille fra touchpad kan sammenlignes litt med å spille Guitar Hero med kun en finger. Alt i alt så er dette et spill som absolutt anbefales å spilles, da det er både en god spilleautomat, og også har kul musikk du kan lytte til mens du spiller.